Všeobecné obchodné podmienky

30. november 2019

Preambula obchodných podmienok

Prevádzkovateľom internetovej stránky www.trinityfinance.sk je spoločnosť Trinity finance s.r.o., sídlo: Vajanského 8, 080 01 Prešov, IČO: 52438945, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Prešov, oddiel: Sro, vložka č. 38388/P (ďalej len „Trinity finance“).

Spoločnosť Trinity finance vykonáva finančné sprostredkovanie podľa zákona č.186/2009Z. z. o finančnom sprostredkovaní a finančnom poradenstve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“) ako podriadený finančný agent samostatného finančného agenta UNIVERSAL maklérsky dom a.s., zapísaný v registri Národnej banky Slovenska pod registračným číslom 246310, v podregistroch poistenia alebo zaistenia. Spôsob zápisu v NBS je možné si overiť na internetovej adrese https://regfap.nbs.sk/search.php.

Samostatným finančným agentom vykonávajúcim finančné sprostredkovanie podľa Zákona je spoločnosť UNIVERSAL maklérsky dom a. s., sídlo: Červeňova 18, 811 03 Bratislava, IČO: 35 822 091, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, Oddiel: Sa, Vložka číslo: 2831/B (ďalej len „UMD“), ako samostatný finančný agent, zapísaný v registri Národnej banky Slovenska pod registračným číslom 3389, v podregistroch starobného dôchodkového sporenia, prijímania vkladov, poskytovania úverov, doplnkového dôchodkového sporenia, poistenia alebo zaistenia a kapitálového trhu.

Elektronický kontaktný formulár

Spracúvanie osobných údajov sa riadi NARIADENÍM EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a zákonom SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.   

Prehlásenie dotknutej osoby:

Odoslaním kontaktného formuláru dáva potenciálny klient súhlas so spracovaním osobných údajov spoločnosti Trinity finance s.r.o., IČO: 52 438 945 a UNIVERSAL Maklérsky dom a.s. IČO: 35 822 091 , zákona  č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení.

Dotknutá osoba berie na vedomie, že  má právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním osobných údajov, ktoré sa jej týkajú. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založenom na súhlase pred jeho odvolaním.  Súhlas so spracovaním osobných údajov je možné kedykoľvek odvolať. Odvolanie súhlasu nemá zákonnosť spracúvania osobných údajov založenom na súhlase pred jeho odvolaním. Dotknutá osoba môže súhlas kedykoľvek odvolať písomnou formou na adresu sídla spoločnosti Trinity finance s.r.o. alebo formou emailu, na kontaktný email spoločnosti, juraj.lanc@universal.sk

Účel poskytnutia osobných údajov

Osobné údaje sú poskytnuté na predkladanie ponúk na uzavretie zmluvy o poskytnutí finančnej služby, uzavieranie zmluvy  o poskytnutí finančnej služby a vykonávanie ďalších činností smerujúcich k uzavretiu alebo k  zmene zmluvy o poskytnutí finančnej služby, poskytovanie odbornej pomoci, informácií a odporúčaní klientovi na účely uzavretia, zmeny  alebo ukončenia zmluvy o poskytnutí finančnej služby, spolupráca pri správe zmluvy o poskytnutí finančnej služby, ak charakter finančnej služby takú spoluprácu umožňuje, spolupráca pri vybavovaní nárokov a plnení plynúcich klientovi zo zmluvy o poskytnutí finančnej služby, najmä v súvislosti s udalosťami rozhodujúcimi pre vznik takýchto nárokov
Spoločnosť Trinity finance s.r.o. je oprávnená vykonávať činnosť podriadeného finančného agenta, na základe licencie Národnej banky Slovenska (registračné číslo: 246310).

Rozsah poskytnutia osobných údajov

Osobné údaje poskytuje klient v rozsahu: Meno, Priezvisko, telefónne číslo, emailová adresa, Výška Hypotéky, výška čistého príjmu, výska súčasnej hypotéky, mesačná splátka úveru, fixácia úveru, úroková sadzba, cena nehnuteľnosti, lokalita nehnuteľnosti, vek, vzdelanie, účet vedený v banke, rodinný stav, počet detí, typ pracovného pomeru, doba pracovného pomeru, výška žiadaného navýšenia úveru, lokalita zakladanej nehnuteľnosti, lokalita nehnuteľnosti, typ nehnuteľnosti, splatnosť v rokoch, omeškanie v splátkach úveru, Pohlavie, rok narodenia, výška hrubej mzdy, výška hrubej mzdy pred rokom 2008, najvyššie ukončene vzdelanie, rok nástupu do zamestnania, účasť v 2. dôchodkovom pilieri, názov fondu 2. dôchodkového piliera, rok vstupu do 2. dôchodkového piliera, Vek maloletého dieťaťa, vek ukončenia sporenia, výška mesačných výdavkov, typ nehnuteľnosti, poistná suma nehnuteľnosti, poistná suma poistenia domácnosti.

Doba uchovávania

Osobné údaje poskytuje potenciálny klient po dobu 10 rokov, v zmysle zákona č. 186/2009 Z. z. o finančnom sprostredkovaní a finančnom poradenstve a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Práva dotknutej osoby

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom
Právo na opravu osobných údajov
Právo na vymazanie osobných údajov
Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov
Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov
Právo na prenos svojich osobných údajov
Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

Dohľad nad ochranou osobných údajov ( v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 ) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Ing. Juraj LANC, emailový kontakt juraj.lanc@universal.sk ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej. spoločnosti.

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

Okruh príjemcov (sprostredkovateľov)

UNIVERSAL Maklérsky dom a.s.

Máte otázku k článku?

Napíšte nám nezáväznú otázku a my vám radi odpovieme do 24 hodín.

Spolu otvoríme cestu k novým možnostiam

Porovnanie hypoték

Chcem vlastné bývanie
Zobraziť

Sporenie a investovanie

Chcem poriadne zarobiť
Zobraziť

Poistenie

Chcem výhodné poistenie
Zobraziť

Máte otázky? Ozvite sa nám