GDPR

30. november 2019

Účel poskytnutia osobných údajov

Osobné údaje sú poskytnuté na predkladanie ponúk na uzavretie zmluvy o poskytnutí finančnej služby, uzavieranie zmluvy o poskytnutí finančnej služby a vykonávanie ďalších činnosti smerujúcich k uzavretiu alebo k zmene zmluvy o poskytnutí finančnej služby, poskytovanie odbornej pomoci, informácií a odporúčaní klientovi na účely uzavretia, zmeny alebo ukončenia zmluvy o poskytnutí finančnej služby, spolupráca pri správe zmluvy o poskytnutí finančnej služby, ak charakter finančnej služby takú spoluprácu umožňuje, spolupráca pri vybavovaní nárokov a plnení plynúcich klientovi zo zmluvy o poskytnutí finančnej služby, najmä v súvislosti s
udalosťami rozhodujúcimi pre vznik takýchto nárokov

Spoločnosť UNIVERSAL maklérsky dom a.s.

je oprávnená vykonávať činnosť podriadeného
finančného agenta, na základe licencie Národnej banky Slovenska (registračné číslo: 3389).

Rozsah poskytnutia osobných údajov

Osobné údaje poskytuje klient v rozsahu: Meno, Priezvisko, telefónne číslo, emailová adresa, Výška Hypotéky, výška čistého príjmu, výska súčasnej hypotéky, mesačná splátka úveru, fixácia úveru, úroková sadzba, cena nehnuteľnosti, lokalita nehnuteľnosti, vek, vzdelanie, účet vedený v banke, rodinný stav, počet detí, typ pracovného pomeru, doba pracovného pomeru, výška žiadaného navýšenia úveru, lokalita zakladanej nehnuteľnosti, lokalita nehnuteľnosti, typ nehnuteľnosti, splatnosť v rokoch, omeškanie v splátkach úveru, Pohlavie, rok narodenia, výška hrubej mzdy, výška hrubej mzdy pred rokom 2008, najvyššie ukončene vzdelanie, rok nástupu do zamestnania, účasť v 2. dôchodkovom pilieri, názov fondu 2. dôchodkového piliera, rok vstupu do 2. dôchodkového piliera, Vek maloletého dieťaťa, vek ukončenia sporenia, výška mesačných výdavkov, typ nehnuteľnosti, poistná suma nehnuteľnosti, poistná suma poistenia domácnosti.

Doba uchovávania

Osobné údaje poskytuje potenciálny klient po dobu 10 rokov, v zmysle zákona č. 186/2009 Z. z. o finančnom sprostredkovaní a finančnom poradenstve a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Práva dotknutej osoby

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom
Právo na opravu osobných údajov
Právo na vymazanie osobných údajov
Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov
Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov
Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Dohľad nad ochranou osobných údajov ( v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 ) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Ing. Juraj LANC, emailový kontakt juraj.lanc@universal.sk ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej. spoločnosti.

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia.
Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými
právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť
prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

Okruh príjemcov (sprostredkovateľov)

UNIVERSAL Maklérsky dom a.s.

 
 
Spolu otvoríme cestu k novým možnostiam

Porovnanie hypoték

Chcem vlastné bývanie
Zobraziť

Sporenie a investovanie

Chcem vedieť, koľko nasporím
Zobraziť

Poistenie

Chcem výhodné poistenie
Zobraziť

Máte otázky? Ozvite sa nám